Glasbewassing

Home / Glasbewassing

Diensten van M4clean

Glasbewassing

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van glasbewassing voor uw huis of bedrijfspand? Bereken de kosten met onze calculator, of wordt voorzien van een offerte op onze contactpagina.

Naar buiten kijken door een schoon raam willen we allemaal. Niets is dan vervelender om u te moeten ergeren/ irriteren aan vieze vingertasten of erger nog !! de  uitwerpselen van vogels op uw ramen.  De Glazenwassers van SMB M4Clean/Betaalbaarschoon staan voor u klaar om uw ramen weer te laten stralen in de zon.. zowel aan de binnen als buitenzijde weten onze glazenwassers uw ramen te laten stralen. Standaard word de glasbewassing Handtraditioneel uitgevoerd, met als extra optie met hoogwerker, ook telewash is bij ons een optie-bespreekbaar SMB M4Clean/Betaalbaarschoon waar uw ramen weer stralen als nooit te voren.

Voor bedrijven met veel raampartijen komen wij graag bij u langs voor een offerte opmaat.  En worden uw ramen ingemeten op m2, dit om zo voor u de meest voordeligste prijs te offreren, daar wij u 100% kwaliteit willen kunnen garanderen is onze offerte op kwaliteit gebaseerd . U ramen stralend schoon? Via ons contactformulier, telefonisch of middels whartapp staan onze medewerkers u graag te woord.

Open chat